Oliwa Z Oliwek Z Dodatkiem Ziół: Włoska

Oliwa Z Oliwek Z Dodatkiem Ziół: Włoska
Oliwa z oliwek ziołowych: włoski jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, suszone pomidory, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Oliwa Z Oliwek Ziołowa: Francuska, Oleje Nasycone, oraz Grillowane warzywa sezonowe z dodatkiem olejków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać olej do małego rondla na bardzo małym ogniu; dodać pozostałe składniki i gotować 10 minut lub tylko do oleju jest bardzo ciepły, ale nie wrzenia (około 150).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia; odstawić na 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
3
Wlać olej do butelki za pomocą lejka. Przykryć i przechowywać olej w lodówce do 2 tygodni; niewykorzystaną porcję wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
LejekLejek

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn