Oliwa Z Oliwek Z Dodatkiem Ziół: Włoska
Oliwa z oliwek ziołowych: włoski jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, suszone pomidory, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Oliwa Z Oliwek Ziołowa: Francuska, Oleje Nasycone, oraz Grillowane warzywa sezonowe z dodatkiem olejków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać olej do małego rondla na bardzo małym ogniu; dodać pozostałe składniki i gotować 10 minut lub tylko do oleju jest bardzo ciepły, ale nie wrzenia (około 150).
Wyjąć z ognia; odstawić na 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
Wlać olej do butelki za pomocą lejka. Przykryć i przechowywać olej w lodówce do 2 tygodni; niewykorzystaną porcję wyrzucić.