Okłady z sałaty wieprzowej z Kimchi

Okłady z sałaty wieprzowej z Kimchi
Okłady z sałaty wieprzowej z Kimchi mogą być tylko Koreański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.98 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 354 kalorie, 24g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz kolendrę, SOS gochujang, sos rybny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób, Okłady Z Sałaty Wieprzowej, oraz Okłady Z Sałaty Wieprzowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ubić colę, kolendrę, sos sojowy, olej sezamowy, ocet pieprzowy i czosnek w dużym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
ColaCola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Dodać wieprzowinę i obrócić do płaszcza. Przykryć naczynie do pieczenia i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Przygotować grill do pośredniego grillowania, z częścią grilla na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Wyjmij wieprzowinę z marynaty na 30 minut przed grillowaniem, aby się ochłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Grillować wieprzowinę aż do zwęglenia, około 3 minut. Odwróć wieprzowinę i grilluj przez kolejne 3 minuty. Obie strony wieprzowiny powinny być ładnie zwęglone. Przesunąć wieprzowinę na pośrednie ciepło, przykryć grillem i gotować przez około 5 minut, aż termometr do mięsa włożony do wieprzowiny zarejestruje 150 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Wyjąć wieprzowinę z grilla i odstawić, luźno zalane folią, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Pokroić wieprzowinę na ziarno w cienkie paski. Wypełnić liście sałaty z niektórych wieprzowiny, mżawka z sosem Gojuchang i top z szybkim Kimchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
KimchiKimchi
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Włóż kapustę do dużej miski. Zrób lodową kąpiel w większej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Połącz ocet, sos rybny, gochujang, miód, imbir, czosnek i chiles w małym rondlu. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu i natychmiast wlać kapustę. Ustaw miskę kapusty w kąpieli lodowej i ostudzić, rzucając od czasu do czasu. Gdy kapusta jest chłodna, dodać kolendrę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
GochujangGochujang
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Gochujang, sos sojowy, ocet, miód, nasiona, olej sezamowy, czosnek i cebula ubić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
GochujangGochujang
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Składniki

1zostawićSałata Bostońska, do serwowaniaSałata Bostońska, do serwowania3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.cola, np. Colacola, np. Cola23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasos rybnysos rybny591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża kolendra, grubo posiekanaświeża kolendra, grubo posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża kolendraposiekana świeża kolendra2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany3goździkiczosnek, nóż pureeczosnek, nóż puree8goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreostarty imbirstarty imbir2zielona cebula, połówki wzdłużnie i cienkie pokrojone w poprzekzielona cebula, połówki wzdłużnie i cienkie pokrojone w poprzek4zielona cebula w plasterkachzielona cebula w plasterkach1Batoniki toffi Heathgrubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz12 łyżeczki czosnku w proszku1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2Batoniki toffi Heath1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami12 łyżeczki czosnku w proszkuSOS gochujangSOS gochujang23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaSOS gochujangSOS gochujang1Głowakapusta napa, połówka i rozdrobnione cienkokapusta napa, połówka i rozdrobnione cienko6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.stek z łopatki wieprzowej, nie więcej niż 3/4 cala grubości, nie przyciętystek z łopatki wieprzowej, nie więcej niż 3/4 cala grubości, nie przycięty791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego12 łyżeczki czosnku w proszku1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego2Serrano chiles, sadzone i posiekaneSerrano chiles, sadzone i posiekane1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSzczypta białego sezamuSzczypta białego sezamu23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaSzczypta białego sezamuSzczypta białego sezamu2Batoniki toffi Heathprażone nasiona sezamuprażone nasiona sezamu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala12 łyżeczki czosnku w proszku1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Fram Wines Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
Fram Wina Chenin Blanc
Fram Wina Chenin Blanc
Szczególny obszar, z którego pochodzą te winogrona, jest w rzeczywistości bliższy Clanwilliam niż Citrusdal, ale część dotycząca góry jest bardzo prawdziwa. Położone w głębokiej czerwonej piaszczystej glebie, na farmie z widokiem na mekkę raków Lambertsbay z jednej strony i Olifantsriver i bulshoek dam z drugiej strony. Zwarta pikantna kwasowość jest cechą wyróżniającą Chenin blanc z tego obszaru, połącz to z dojrzałością, która dodaje ogromnej złożoności i wiesz, że jest tu wiele miłości.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn