Okłady z sałaty wieprzowej z Kimchi

Okłady z sałaty wieprzowej z Kimchi
Okłady z sałaty wieprzowej z Kimchi mogą być tylko Koreański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.98 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 354 kalorie, 24g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz kolendrę, SOS gochujang, sos rybny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób, Okłady Z Sałaty Wieprzowej, oraz Okłady Z Sałaty Wieprzowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ubić colę, kolendrę, sos sojowy, olej sezamowy, ocet pieprzowy i czosnek w dużym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
ColaCola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
3
Dodać wieprzowinę i obrócić do płaszcza. Przykryć naczynie do pieczenia i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Przygotować grill do pośredniego grillowania, z częścią grilla na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjmij wieprzowinę z marynaty na 30 minut przed grillowaniem, aby się ochłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Grillować wieprzowinę aż do zwęglenia, około 3 minut. Odwróć wieprzowinę i grilluj przez kolejne 3 minuty. Obie strony wieprzowiny powinny być ładnie zwęglone. Przesunąć wieprzowinę na pośrednie ciepło, przykryć grillem i gotować przez około 5 minut, aż termometr do mięsa włożony do wieprzowiny zarejestruje 150 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Wyjąć wieprzowinę z grilla i odstawić, luźno zalane folią, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Pokroić wieprzowinę na ziarno w cienkie paski. Wypełnić liście sałaty z niektórych wieprzowiny, mżawka z sosem Gojuchang i top z szybkim Kimchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
KimchiKimchi
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Włóż kapustę do dużej miski. Zrób lodową kąpiel w większej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Połącz ocet, sos rybny, gochujang, miód, imbir, czosnek i chiles w małym rondlu. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu i natychmiast wlać kapustę. Ustaw miskę kapusty w kąpieli lodowej i ostudzić, rzucając od czasu do czasu. Gdy kapusta jest chłodna, dodać kolendrę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
GochujangGochujang
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Gochujang, sos sojowy, ocet, miód, nasiona, olej sezamowy, czosnek i cebula ubić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
GochujangGochujang
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Składniki

1zostawićSałata Bostońska, do serwowaniaSałata Bostońska, do serwowania340papryka habanerocola, np. Colacola, np. Cola2Spód: okruszki z herbatników grahamsos rybnysos rybny591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża kolendra, grubo posiekanaświeża kolendra, grubo posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża kolendraposiekana świeża kolendra2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany3goździkiczosnek, nóż pureeczosnek, nóż puree8goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreostarty imbirstarty imbir2zielona cebula, połówki wzdłużnie i cienkie pokrojone w poprzekzielona cebula, połówki wzdłużnie i cienkie pokrojone w poprzek4zielona cebula w plasterkachzielona cebula w plasterkach1warzywo (np. szpinak)grubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz1porcja startego parmezanu1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2warzywo (np. szpinak)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1porcja startego parmezanuSOS gochujangSOS gochujang2Spód: okruszki z herbatników grahamSOS gochujangSOS gochujang1Głowakapusta napa, połówka i rozdrobnione cienkokapusta napa, połówka i rozdrobnione cienko680papryka habanerostek z łopatki wieprzowej, nie więcej niż 3/4 cala grubości, nie przyciętystek z łopatki wieprzowej, nie więcej niż 3/4 cala grubości, nie przycięty791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1porcja startego parmezanu1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego2Spód: okruszki z herbatników graham1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego2Serrano chiles, sadzone i posiekaneSerrano chiles, sadzone i posiekane1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSzczypta białego sezamuSzczypta białego sezamu2Spód: okruszki z herbatników grahamSzczypta białego sezamuSzczypta białego sezamu2warzywo (np. szpinak)prażone nasiona sezamuprażone nasiona sezamu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczeń z polędwicy wieprzowej, przyciętapieczeń z polędwicy wieprzowej, przycięta1porcja startego parmezanupieczeń z polędwicy wieprzowej, przyciętapieczeń z polędwicy wieprzowej, przycięta

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Fram Wines Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
Fram Wina Chenin Blanc
Fram Wina Chenin Blanc
Szczególny obszar, z którego pochodzą te winogrona, jest w rzeczywistości bliższy Clanwilliam niż Citrusdal, ale część dotycząca góry jest bardzo prawdziwa. Położone w głębokiej czerwonej piaszczystej glebie, na farmie z widokiem na mekkę raków Lambertsbay z jednej strony i Olifantsriver i bulshoek dam z drugiej strony. Zwarta pikantna kwasowość jest cechą wyróżniającą Chenin blanc z tego obszaru, połącz to z dojrzałością, która dodaje ogromnej złożoności i wiesz, że jest tu wiele miłości.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn