Okłady z polędwicy na gorąco z serem pleśniowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj gorące okłady z polędwicy z serem pleśniowym. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.14 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać ząbek czosnku, jogurt, chili w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Polędwica z masłem z sera pleśniowego, Sałatka z polędwicy grillowej i sera pleśniowego, oraz Posiekana Polędwica Z Masłem Z Sera Pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki i 1/4 łyżeczki soli, dobrze mieszając. Odstawić.
Posyp stek chili w proszku, oregano i pozostałą sól.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na dużym ogniu.
Dodaj stek i zielony pieprz; podsmażyć 2 protokół lub do mięsa jest zrobione i papryka paski są miękkie.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka około 3/4 szklanki mieszanki stek dół środka każdej tortilli. Top każdy z 1/2 szklanki szpinaku i 2 łyżki mieszanki jogurtu.
Posypać czarnym pieprzem; zwinąć.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Robert Mondavi Napa Merlot. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.