Okłady z papieru ryżowego z warzywami

Okłady z papieru ryżowego z warzywami
Okłady z papieru ryżowego z warzywami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz cukier, olej sezamowy, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Owijki Z Papieru Ryżowego Wędzonego Łososia, Crunchy Veggie Okłady Z Papieru Ryżowego, oraz Świeży papier ryżowy (wiosna/lato) rolki w / Zioła i warzywa w dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wypełnionej ciepłą wodą moczyć 1 papier ryżowy na około 20 sekund lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połóż owijkę na ręczniku do herbaty, aby wchłonąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
3
Przenieść owijkę na płaską powierzchnię. Około 1/3 od spodu opakowania, Utwórz 3-calowy rząd, umieszczając liście kolendry, a następnie czerwoną paprykę, żółtą paprykę, groszek śnieżny, grzyby, kiełki fasoli, makaron gryczany i trochę imbiru. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Papryka żółtaPapryka żółta
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
GrykaGryka
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
4
Posypać górną 1/3 opakowania ryżu z czarnym sezamem. Ostrożnie złóż dno papierowej owijki ryżowej na warzywa. Obróć po bokach i kontynuuj toczenie od dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sezam CzarnySezam Czarny
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
5
Aby służyć, pokroić roladę na pół na ukosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Podawać z sosem pomarańczowo-Chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1
W średniej wielkości misce wymieszać olej sezamowy i ocet ryżowy. Ugotowany makaron gryczany wrzucić do mieszanki sezamowej. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Gotowana Kasza GryczanaGotowana Kasza Gryczana
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wszystkie składniki ubić w misce do miksowania. Pozostaw sos na 30 minut, aby smaki mogły się zaparzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Podawać w temperaturze pokojowej.

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki3 krople sosu sojowego3 krople sosu sojowego2(zima)sezam czarnysezam czarny11 funt cukinii,płatki chilipłatki chili596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiliście kolendryliście kolendry99Orzechy dowolne (posiekane)pakiet grzyby enokipakiet grzyby enoki11 funt cukinii,Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy12Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz2(może być lub przeglądać)sok z limonki, ok. 1/2 limonkisok z limonki, ok. 1/2 limonki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimakaron gryczany gotowanymakaron gryczany gotowany1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo wyciśnięty sok pomarańczowyświeżo wyciśnięty sok pomarańczowy596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiimbir marynowanyimbir marynowany1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijulienned czerwona paprykajulienned czerwona papryka1pakietpapier ryżowy, zobacz notatkę Cookapapier ryżowy, zobacz notatkę Cooka11 funt cukinii,ocet winny ryżowyocet winny ryżowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)szklanka mrożonego edamame, rozmrożonaszklanka mrożonego edamame, rozmrożona11 funt cukinii,szklanka mrożonego edamame, rozmrożonaszklanka mrożonego edamame, rozmrożona2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigroszek śnieżny, strunowy i juliennedgroszek śnieżny, strunowy i julienned3(zima)6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych3(zima)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata12Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCiepła woda, do moczenia papierowych opakowań ryżowychCiepła woda, do moczenia papierowych opakowań ryżowych1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijulienned żółta paprykajulienned żółta papryka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn