Okłady z indyka, boczku i Guacamole
Przepis Indyk, boczek i guacamole okłady może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 15 minut. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 20g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz SOS taco, sałatę rzymską, indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dobrze sprawdza się jako tania przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Okłady Guacamole Z Indyka, Guacamole boczek hamburgery z indyka z pieczoną papryką Poblano, oraz Indyk Boczek Awokado Okłady Collard dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj awokado, SOS taco i sól czosnkową.
Na każdej tortilli rozprowadzić około 1 łyżki stołowej.
Top tortille z indykiem; spread z pozostałą mieszaniną awokado. Top z boczkiem, sałatą i papryką.
Złożyć po bokach każdej tortilli; zwinąć.
Podawać natychmiast, lub owinąć każdą kanapkę w folię, a następnie przechowywać w lodówce aż do serwowania lub do 24 godzin.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé z Pinot Noir. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.