Okoń morski z masłem cytrynowym

Okoń morski z masłem cytrynowym
Gotowany okoń morski z masłem cytrynowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, filety z dorsza, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Labraks i konfetti warzywa z sosem cytrynowo-maślanym, Pastor Ryan ' s Bronze Sea Bass With Lemon Shallot Butter, oraz Bas w paski z rumianym masłem z orzechów laskowych, cytryną i pietruszką.

Instrukcje

1
W patelni ze stali nierdzewnej ustawionej na 2 palnikach, połącz wodę, wino, por, marchewkę i liść laurowy i zagotuj na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Doprawić płyn solą i pieprzem, dodać filety rybne, skórkę do góry. Dusić delikatnie, aż ryba jest po prostu gotowane przez, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
2
W międzyczasie roztopić masło w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Dodać sok z cytryny, doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
4
Filety rybne osuszyć na papierowych ręcznikach, a następnie przenieść na rozgrzane talerze obiadowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
5
Posmarować rybę masłem cytrynowym, posypać posiekanymi jajkami, natką pietruszki i szczypiorkiem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn