Okoń czarnomorski i małże a la Nage
Okoń czarnomorski i małże a la Nage to bezglutenowe i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Na 3,84 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 299 kalorii, 39g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jeśli masz pod ręką szparagi po przekątnej, filety z okonia morskiego, małże i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Smażony Turbot z duszonym Endywią, Flan z korzenia selera, czarne trufle i Nage czosnku, Pieczony Cały Czarny Bas, oraz Wędzony Czarny Bas.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: patelnia prosta o szerokości od 12 do 14 cali z ciasną pokrywą
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia i obficie doprawić solą.
Dodać fasolę fava i gotować do miękkości, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś fasolę do miski z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie. Zdejmij czarne oczka z muszli fasoli. Ściśnij i pop fasolę z ich muszli.
Przełożyć fasolę do miski.
Dodać szparagi i groszek do wody i gotować do miękkości, o 4 protokół. Używając szczelinowej łyżki, przenieś warzywa do lodowatej wody, aby zatrzymać gotowanie i odcedzić.
Przenieść warzywa do miski fasoli.
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Pocierać wnętrze patelni z 1 łyżeczka masła i posypać szalotki. Obficie przyprawić rybę solą i pieprzem i ułożyć filety, skórką do góry, na patelni. Omułki rozsypać na wierzchu i wlać wermut i wodę. Przykryć patelnię i doprowadzić do wrzenia. Włącz ciepło do niskiego i gotować, aż małże mają otwarte (tylko odkryć patelnię raz lub dwa razy).
Wyjąć patelnię z ognia i niech reszta, pokryte, aż ryba jest po prostu gotowane przez, o 6 do 10 protokół.
Przenieś rybę i małże na patelnię do pieczenia, pozostawiając bulion na patelni i utrzymuj ciepło w piekarniku. W międzyczasie, doprowadzić bulion do wrzenia, dodać warzywa i ubić w 4 łyżki masła, stopniowo, aż w pełni włączone.
Podziel rybę i małże na 4 szerokie, płytkie talerze zupy lub miski. Podziel bulion i warzywa między talerze i podawaj natychmiast.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
![Menage a Trois Limelight Pinot Grigio]()
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.