Okonomiyaki z Kłusakami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Okonomiyaki z Kłusakami. Ten przepis służy 2. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 605 kalorii, 20g białka, oraz 40 g tłuszczu. Jeśli masz majonez, kapustę, SOS okonomiyaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. 47 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kłusaki i uszy Wieprza, Duszone Kłusy wieprzowe z soją, oraz Okonomiyaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu przykryj Kłusaki 2 litrami zimnej wody.
Dodać 1 łyżeczkę soli i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zgarnij wszelkie szumowiny, które wynurzą się na powierzchnię. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż mięso spadnie z kości, 2 do 3 godzin.
Usuń Kłusaki z bulionu, który można odstawić na inny cel. Gdy Kłusaki są wystarczająco chłodne, aby poradzić sobie, zdejmij mięso i skórę z kości, z grubsza posiekaj i odstaw na bok. Odrzuć kości.
Jajka ubić w dużej misce.
Dodaj mąkę, sos sojowy, olej sezamowy i 1/4 łyżeczki soli.
Ubij, aby połączyć, a następnie złóż kapustę.
Ciepła 1 1/2 łyżki w 12-calowy non-stick lub patelni żeliwnej na średnim ogniu, aż migotanie.
Wlać ciasto z kapustą na patelnię i zmniejszyć ogień do niskiego.
Dodaj szalotki, rozdrobniony ser, i Kłusak mięso do góry naleśnika, dystrybucji elementów równomiernie. Przedmioty opadną nieco do naleśnika.
Umieść pokrywkę na patelni i gotować na małym ogniu, aż naleśnik będzie złoty kolor na dole i ustawić na górze, o 5 protokół. Staraj się nie przeszkadzać naleśnik podczas gotowania. Możesz sprawdzić jego postęp, delikatnie podnosząc bok za pomocą szpatułki.
Używając talerza jako przykrywki, Odwróć naleśnik na talerz.
Dodaj pozostałe 1 1/2 łyżki oleju do patelni i przesuń naleśnik z powrotem, rumiane side-up. Brązowy, aż dno jest ustawione, o 3 minuty dłużej.
Używając talerza jako przykrywki, ponownie Odwróć naleśnik na talerz.
Skropić sosem okonomiyaki i majonezem.
Posypać płatkami bonito i podawać natychmiast.