Okłady z sałaty wieprzowej z Kimchi mogą być tylko Koreański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.98 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 354 kalorie, 24g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz kolendrę, SOS gochujang, sos rybny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób, Okłady Z Sałaty Wieprzowej, oraz Okłady Z Sałaty Wieprzowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ubić colę, kolendrę, sos sojowy, olej sezamowy, ocet pieprzowy i czosnek w dużym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Dodać wieprzowinę i obrócić do płaszcza. Przykryć naczynie do pieczenia i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Przygotować grill do pośredniego grillowania, z częścią grilla na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
5
Wyjmij wieprzowinę z marynaty na 30 minut przed grillowaniem, aby się ochłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Grillować wieprzowinę aż do zwęglenia, około 3 minut. Odwróć wieprzowinę i grilluj przez kolejne 3 minuty. Obie strony wieprzowiny powinny być ładnie zwęglone. Przesunąć wieprzowinę na pośrednie ciepło, przykryć grillem i gotować przez około 5 minut, aż termometr do mięsa włożony do wieprzowiny zarejestruje 150 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki Warzywne
7
Wyjąć wieprzowinę z grilla i odstawić, luźno zalane folią, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
Smażone Krewetki
8
Pokroić wieprzowinę na ziarno w cienkie paski. Wypełnić liście sałaty z niektórych wieprzowiny, mżawka z sosem Gojuchang i top z szybkim Kimchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Kimchi
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Włóż kapustę do dużej miski. Zrób lodową kąpiel w większej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Połącz ocet, sos rybny, gochujang, miód, imbir, czosnek i chiles w małym rondlu. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu i natychmiast wlać kapustę. Ustaw miskę kapusty w kąpieli lodowej i ostudzić, rzucając od czasu do czasu. Gdy kapusta jest chłodna, dodać kolendrę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
Gochujang
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Gochujang, sos sojowy, ocet, miód, nasiona, olej sezamowy, czosnek i cebula ubić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego Sezamu
Gochujang
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Fram Wines Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.