Ogórki Musztardowe
Ogórki musztardowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 283 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 61 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona selera, musztardę w proszku, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Musztarda-Miso Ogórki Kiszone, Staromodne Ogórki Musztardowe, oraz tosty jajeczne na twardo z ogórkami i musztardą.
Instrukcje
Włożyć pokrojone ogórki i cebulę do dużej miski i posypać solą. Napełnij miskę wystarczającą ilością wody, aby przykryć ogórki.
Odstawić na 8 do 10 godzin.
Ogórki i cebulę odcedzić i opłukać świeżą wodą. Wysterylizuj 4 (1 kwarta) słoiki i pokrywki.
W garnku 6 quart wymieszać cukier i mąkę.
Ubić ocet, kurkumę, musztardę w proszku i nasiona selera, aby uzyskać gładką pastę.
Dodaj ogórki i cebulę i napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia. Wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zgęstnieje, o 10 protokół, często mieszając.
Wlać do gorących sterylizowanych słoików wypełniających w granicach 1/2 cala od góry. Uszczelnienie pokrywkami i pierścieniami. Proces przez 10 minut w gotującej się kąpieli wodnej. Przechowywać w lodówce wszelkie słoiki, które nie uszczelniają prawidłowo.