Przepis Ogród Paprikash jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka pieprzu, ząbki czosnku, kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Garden Capunti-makaron ze świeżymi ogrodowymi smakami (bezmięsny poniedziałek), Prawie Słynna Sałatka Ogrodowa (Naśladowca Ogrodu Oliwnego), oraz Marynowana Sałatka Ogrodowa / Przygotowanie Ogrodu.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać kapustę i następne 10 składników (kapusta przez paprykę); podsmażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
3
Dodaj pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, 10 minut lub do przetargu i mieszanina zaczyna gęstnieć.
4
Podawać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem