Ogród Crescent Rolls
Jeśli masz z grubsza 55 minut do spędzenia w kuchni, ogrodowe bułki półksiężycowe mogą być super bezglutenowy i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis zawiera 16 porcji z 52 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Za 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką parmezan, ciepłą wodę, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Podobne przepisy obejmują Pillsbury ® refrigerated Crescent dinner rolls lub Pillsbury® Crescent Creations™ refrigerated flaky dough sheet, Crescent rolls, oraz Crescent Rolls.
Instrukcje
W dużej misce połącz zawartość mieszanki rolkowej i pakietów drożdży. Dodaj sok pomidorowy, wodę, jajko i 2 łyżki masła.
Dodaj marchewkę, seler i cebulę; mieszaj, aż ciasto odsunie się od boków miski. Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; ugniataj przez 5 minut. Przykryj i odstaw na 5 minut.
Podziel ciasto na pół; rozwałkuj każdą porcję na 12 cali. koło.
Posmaruj pozostałym masłem.
Połącz ser i czosnek w proszku; posyp ciasto.
Pokrój każde koło na osiem klinów; zwiń kliny z szerokiego końca.
Miejsce, punktowaną stroną do dołu, 2 cale. osobno na lekko natłuszczonych blachach do pieczenia. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 25 minut.
Piec w temperaturze 375° przez 15-20 minut lub na złoty kolor.
Wyjmij do rusztów, aby ostygły.