Ogolona Sałatka z cukinii z parmezanem orzeszki piniowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ogolonej sałatki z cukinii z orzeszkami piniowymi parmezanem. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 13g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.63 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jeśli masz pod ręką pieprz, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Ogolonej Cukinii Z Parmezanem I Orzeszkami Pinii, Grillowana Sałatka z cukinii z cytrynowo-ziołowym winegretem i ogolonym Romano i opiekanymi orzeszkami piniowymi, oraz Prażone szparagi z Prosciutto, orzeszkami pinii i ogolonym parmezanem.
Instrukcje
Ubić olej, sok z cytryny, 1 łyżeczka grubej soli, 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu i pokruszony czerwony pieprz w małej misce do wymieszania. Odstaw sos na bok.
Używając obieraczki do warzyw lub krajalnicy V i pracując od góry do dołu każdej cukinii, pokrój cukinię w wstążki (o grubości około 1/16 cala).
Umieść wstążki w dużej misce.
Dodaj bazylii i orzechów, następnie dressing; wrzucić do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Używając obieraczki do warzyw, ogolić paski z parmezanu na sałatkę.