Ogolona Sałatka z kopru włoskiego i rukoli to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.19 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz oliwki utwardzone olejem, sól morską, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ogolona Sałatka z kopru włoskiego i rukoli, Sałatka Z Rukoli I Kopru Włoskiego Z Ogolonym Pecorino Pepato, oraz Sałatka Z Ogolonego Kopru Włoskiego.
Instrukcje
1
Ubić pierwsze 3 składniki w małej misce, aby wymieszać. Stopniowo ubij w oleju. Przyprawić sos do smaku solą morską i pieprzem.Wrzucić rukolę, koper włoski i oliwki w dużej misce z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Ciasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego