Off The Hook Smażona Kanapka Z Rybami

Off The Hook Smażona Kanapka Z Rybami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Off hak smażone ryby Sandwich spróbować. Ten przepis sprawia, że 31 porcji z 363 kalorie, 15g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Recipezaar. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Jeśli masz bagietkę, smakołyk, ostry sos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Spróbuj Off The Hook smażona kanapka z rybami, Smażona Kanapka Z Rybą, oraz Smażona Kanapka Z Rybą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby Remoulade:.
Składniki, których będziesz potrzebować
RemouladeRemoulade
2
Umieść wszystkie składniki w mieszance, ale majonez i pulsuj razem przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3
Wlać do miski i dodać majonez.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wymieszać razem.Schłodzić w lodówce, aż będzie gotowy do serve.To zrobić przyprawy do owoców morza:.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
5
Wszystko wymieszać w słoiku, wymieszać. Przechowywać w szczelnie przykrytym container.To zrobić kanapkę z rybami:.Rozgrzej olej na patelni saute.Filety zmyć i osuszyć ręcznikiem. Lekko posypać przyprawami z owoców morza na obu sides.In 3 oddzielne miski, umieścić mąkę wymieszaną z 3 łyżkami przyprawy do owoców morza. panko i 3 ubite jajka.Filety rozłożyć na mąkę, jajko, a następnie panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać rybę do oleju i smażyć na złoty kolor, o 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Wyjąć, aby osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
8
Po obu stronach chleba tostowego rozprowadzić sos remoulade.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
9
Warstwę trochę romaine na dole, a następnie top z ryb, pokrojony pomidor, czerwona cebula i trochę więcej romaine na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10
Dodać górną część chleba, aby zrobić kanapkę. Powtórz z pozostałymi kanapkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa

Składniki

23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon1szczyptacayenne (opcjonalnie)cayenne (opcjonalnie)0Batoniki toffi Heathnasiona seleranasiona selera0Batoniki toffi Heathnasiona seleranasiona selera23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaMusztarda DijonMusztarda Dijon23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaMusztarda DijonMusztarda Dijon3jaja pobijanejaja pobijane3jaja pobijanejaja pobijane1Batoniki toffi Heathsos rybnysos rybny1Batoniki toffi Heathsos rybnysos rybny1kilogramyświeże filety z flądry (lub inne białe ryby)świeże filety z flądry (lub inne białe ryby)1kilogramyświeże filety z flądry (lub inne białe ryby)świeże filety z flądry (lub inne białe ryby)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1łyżka czerwony ocet winnyBagietka Francuska pokrojona na 4 porcje (lub użyj chleba lub bułek)Bagietka Francuska pokrojona na 4 porcje (lub użyj chleba lub bułek)1łyżka czerwony ocet winnyBagietka Francuska pokrojona na 4 porcje (lub użyj chleba lub bułek)Bagietka Francuska pokrojona na 4 porcje (lub użyj chleba lub bułek)2Batoniki toffi Heathposiekane świeże liście estragonu (lub 1/4 łyżeczki. suszone)posiekane świeże liście estragonu (lub 1/4 łyżeczki. suszone)2Batoniki toffi Heathposiekane świeże liście estragonu (lub 1/4 łyżeczki. suszone)posiekane świeże liście estragonu (lub 1/4 łyżeczki. suszone)31krewetki i żyłkiświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone31krewetki i żyłkiSOS RemouladeSOS Remoulade1cytryna, sok zcytryna, sok z1cytryna, sok zcytryna, sok z3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo31krewetki i żyłkioliwa z oliwek, do smażeniaoliwa z oliwek, do smażenia31krewetki i żyłkioliwa z oliwek, do smażeniaoliwa z oliwek, do smażenia12 łyżeczki czosnku w proszkuramięramię12 łyżeczki czosnku w proszkuramięramię4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepanko (lub zwykła bułka tarta)panko (lub zwykła bułka tarta)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePanko bułka tarta (lub zwykła bułka tarta)Panko bułka tarta (lub zwykła bułka tarta)2Batoniki toffi Heathuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody2Batoniki toffi Heathuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogorący smak (Amiszowy lub Indyjski)gorący smak (Amiszowy lub Indyjski)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogorący smak (Amiszowy lub Indyjski)gorący smak (Amiszowy lub Indyjski)1małeczerwona cebula, pokrojona cienkoczerwona cebula, pokrojona cienko8liście romaine, plastry cienkie (szyfonada)liście romaine, plastry cienkie (szyfonada)8liście romaine, plastry cienkie (szyfonada)liście romaine, plastry cienkie (szyfonada)0Batoniki toffi Heathbezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcąbezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcą0Batoniki toffi Heathbezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcąbezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcą0Batoniki toffi Heath1/2 gałązki rozmarynu1/2 gałązki rozmarynu0Batoniki toffi Heath1/2 gałązki rozmarynu1/2 gałązki rozmarynu12 łyżeczki czosnku w proszkupokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek12 łyżeczki czosnku w proszkupokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaprzyprawa do owoców morza, plus więcej do posypania (przepis poniżej)przyprawa do owoców morza, plus więcej do posypania (przepis poniżej)31krewetki i żyłkiPrzyprawa Do Owoców MorzaPrzyprawa Do Owoców Morza12 łyżeczki czosnku w proszku1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej12 łyżeczki czosnku w proszku1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej122 łyżki roztopionego masła12 pomidorów, plastry12 pomidorów, plastry122 łyżki roztopionego masła12 pomidorów, plastry12 pomidorów, plastry2Batoniki toffi HeathSos WorcestershireSos Worcestershire2Batoniki toffi HeathSos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W31 m.
Porcje31
Ocena Zdrowia10
Magazyn