Oferty Steków

Oferty Steków
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać oferty stek spróbować. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 6 i kosztuje $5.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 1214 kalorii, 67g białka, oraz 98 g tłuszczu. Jest idealny do valentin day. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka twarogu, dno okrągłe pieczeń, papryka chile, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Prosty sos do steków i szukanie ofert na wino, Pan smażony stek i stek hamburgery z cebulą czerwonego wina i Laury chudego prezentów, oraz Make-ahead posiłek 3 Minute Steak Hoagies z sosem stek domowej roboty.

Instrukcje

1
Do grillowania: rozgrzej grill na średnim małym ogniu. Do pieczenia: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Rozłóż plastry wołowiny i doprawić solą i pieprzem do smaku. Na końcu każdego plasterka kładziemy plasterek twarogu i ostrą paprykę i zwijamy jak jajko. Owinąć 1 plasterek boczku wzdłuż wokół każdego steka, a następnie owinąć drugi plasterek boczku wokół każdego tak, aby pierwszy plasterek był zabezpieczony. Bezpieczny stek zajmuje się wykałaczkami i umieścić w jednorazowych patelniach do grillowania lub naczyniu do pieczenia 9x13 cali do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Gotuj steki na grillu lub w piekarniku wystarczająco długo, aby wołowina była gotowana i boczek był nieco chrupiący (20 do 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn