Odp: ciasto z mąki kokosowej z lukrem kokosowym

Odp: ciasto z mąki kokosowej z lukrem kokosowym
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny deser? Odp.: ciasto z mąki kokosowej z lukrem kokosowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 772 kalorie. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan extract, ekstrakt kokosowy, spread kokosowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mąka kokosowa ciasto marchewkowe babeczki z serem śmietankowym lukier, Ciasto czekoladowo-Kokosowe z polewą czekoladową, oraz Ciasto kokosowo - waniliowe z lukrem kokosowo-bezowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 Stopni Fahrenheita.Ubić kilkanaście jajek, dwie szklanki mleka kokosowego i do trzech czwartych filiżanki miodu wraz z ekstraktami wanilii, kokosa i pomarańczy, aż będą gładkie, kremowe i jednolite zarówno w kolorze, jak i konsystencji.Wrzuć dwie szklanki mąki kokosowej, pół łyżeczki sody oczyszczonej i ćwierć łyżeczki nierafinowanej soli morskiej do mieszaniny jaj, miodu i ekstraktów i nadal ubijaj, aż powstanie gładkie ciasto.Tłuszcz i mąka dwie ośmiocalowe puszki na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KokosowaMąka Kokosowa
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Sól MorskaSól Morska
KokosKokos
WaniliaWanilia
PomarańczowyPomarańczowy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MiódMiód
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać, lub łyżką, ciasto ciasto do nasmarowanych i mąki puszki, potrząsając je wyrównać ciasto i wygładzając go z tyłu łyżką lub gumową szpatułką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
3
Piec w piekarniku nagrzanym do 350 Stopni Fahrenheita przez około czterdzieści minut, lub aż ciasto oddzieli się od boków puszki i wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.Pozostawić ciasto do całkowitego ostygnięcia przed wyjęciem z puszki i lukier z lukrem kokosowym poniżej.Ubić wszystkie składniki na lukier razem, aż dokładnie połączone.Przechowywać w lodówce lukier na pięć do dziesięciu minut tak, że trochę sztywnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z lodówki, ubić przez około minutę.Mróz ciasto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn