Odp: ciasto z mąki kokosowej z lukrem kokosowym

Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny deser? Odp.: ciasto z mąki kokosowej z lukrem kokosowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 772 kalorie. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan extract, ekstrakt kokosowy, spread kokosowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mąka kokosowa ciasto marchewkowe babeczki z serem śmietankowym lukier, Ciasto czekoladowo-Kokosowe z polewą czekoladową, oraz Ciasto kokosowo - waniliowe z lukrem kokosowo-bezowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 Stopni Fahrenheita.Ubić kilkanaście jajek, dwie szklanki mleka kokosowego i do trzech czwartych filiżanki miodu wraz z ekstraktami wanilii, kokosa i pomarańczy, aż będą gładkie, kremowe i jednolite zarówno w kolorze, jak i konsystencji.Wrzuć dwie szklanki mąki kokosowej, pół łyżeczki sody oczyszczonej i ćwierć łyżeczki nierafinowanej soli morskiej do mieszaniny jaj, miodu i ekstraktów i nadal ubijaj, aż powstanie gładkie ciasto.Tłuszcz i mąka dwie ośmiocalowe puszki na ciasto.
Wlać, lub łyżką, ciasto ciasto do nasmarowanych i mąki puszki, potrząsając je wyrównać ciasto i wygładzając go z tyłu łyżką lub gumową szpatułką.
Piec w piekarniku nagrzanym do 350 Stopni Fahrenheita przez około czterdzieści minut, lub aż ciasto oddzieli się od boków puszki i wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.Pozostawić ciasto do całkowitego ostygnięcia przed wyjęciem z puszki i lukier z lukrem kokosowym poniżej.Ubić wszystkie składniki na lukier razem, aż dokładnie połączone.Przechowywać w lodówce lukier na pięć do dziesięciu minut tak, że trochę sztywnieje.
Wyjąć z lodówki, ubić przez około minutę.Mróz ciasto.