Ocet solone dziecko powrót żeberka jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 598 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś maliny, cebulę, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Beer Brined Baby Back Żeberka Z Miodowym Sosem Bbq, Dan ' s Baby Back Ribers - możesz zrobić smaczne żeberka, oraz Żebra Pleców Dziecka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill wewnętrzny lub zewnętrzny do wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W dużym zamykanym worku lub niereaktywnym pojemniku; połączyć ocet, wodę, 1 łyżkę soli i 1 łyżkę pieprzu, 4 ząbki czosnku i żeberka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Odstawić na 15 minut w temperaturze pokojowej.
6
Wyjąć żeberka z solanki i doprawić obie strony pozostałą solą i pieprzem. Podgrzać żebra na grillu wewnętrznym lub na zewnątrz, jeśli są dostępne, aż lekko zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
7
W dużej patelni do pieczenia, wyposażonej w stojak, ułóż żeberka na stojaku i wlej połowę piwa. Wypij lub wyrzuć Pozostałe piwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Suchej Musztardy,
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Dodać cebulę i pozostałe ząbki czosnku. Przykryj patelnię szczelnie folią aluminiową i włóż do gorącego piekarnika. Zmniejsz ogień do 300 i piecz przez 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
9
Zdjąć folię i zalać żeberka sosem BBQ. Piecz przez 7 minut, następnie przewracaj żeberka, ponownie smaż i piecz przez kolejne 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
10
Wyjąć żebra z piekarnika na deskę do krojenia i pokroić między żebrami. Ułóż na półmisku i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
W średnim rondlu na średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek. Gdy olej jest gorący, dodaj cebulę i serrano i gotuj, aż cebula będzie przezroczysta. Wymieszaj czosnek i imbir i gotuj przez 1 do 2 minut dłużej, uważając, aby nie spalić mieszanki. Patelnię odgazować octem, a następnie dodać maliny, dżem i melasę. Wymieszać do połączenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Puree blenderem zanurzeniowym, następnie przecedzić przez sito do miski lub słoika, aby usunąć nasiona, przepychając sos w jak największym stopniu. Może być przechowywany, przykryty, w lodówce do tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 Kaloriami
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Szklanki Mąki Pszennej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Dżem
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego