Ocet Sherry-Glazurowana Cebula Perłowa
Ocet Sherry-Glazurowana cebula Perłowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Ten napój ma 82 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ocet winny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 26%. Podobne przepisy to Brokuły i cebula perłowa z polewą Sherry, Kurczak z octem trzcinowym z perłową cebulą, pomarańczą i szpinakiem, oraz Kurczak z octem trzcinowym z perłową cebulą, pomarańczą i szpinakiem.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym rondlu; dodać cebulę. Gotować 3 protokół lub do miękkości; odcedzić.
Umieścić cebulę w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Połącz ocet, miód, sól i pieprz.
Wlać mieszaninę octu na cebulę.
Piec w 400 przez 1 godzinę i 15 minut lub do złotego koloru, mieszając od czasu do czasu.