Obroża Południowa z knedlami kukurydzianymi

Obroża Południowa z knedlami kukurydzianymi
Południowe Obroża z knedlami kukurydzianymi może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Ta przystawka ma 443 kalorie, 20g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś ostry sos, pieprz, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Obroża Południowa z knedlami kukurydzianymi, Spaghetti w stylu południowym z kolorami i boczkiem, oraz Obroża Nadziewana Jagnięciną Z Nowego Południowego Stołu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla collards: w dużym garnku, połączyć skrzydełka indyka, bulion, ostry sos (dodać więcej, jeśli chcesz) i przyprawa domu; gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z IndykaSkrzydełka Z Indyka
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Collard GreensCollard Greens
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać collards i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będą miękkie, o 20 protokół więcej. Wymieszać z masłem. Za pomocą łyżki szczelinowej lub szczypiec Usuń skrzydełka indyka i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z IndykaSkrzydełka Z Indyka
Collard GreensCollard Greens
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
3
Przenieść kołnierze do poszczególnych misek do serwowania, przykryć je folią i zachować ciepło. Zaparkuj 1/2 szklanki płynu do pierogów, a resztę płynu do gotowania zastąp w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1
Połączyć mąkę kukurydzianą, mąkę, cebulę, sól i pieprz w misce. Wymieszać w 1/2 Puchar reserved płyn collard do suchych składników, aż tylko połączone w celu utworzenia grubego ciasta. Doprowadzić bulion collard z powrotem do wrzenia i wrzucić ciasto kluski do niego, 1 łyżeczka na raz. Dusić, aż gotowane przez, 20 do 25 protokół. (Zobacz notatkę Cooka)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Przenieść pierogi do miski collards. Łyżka trochę bulionu nad collards i pierogi i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Wymieszać sól, pieprz i czosnek i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Można spróbować Karthauserhof Ruwer Riesling Trocken Grosses Gewachs. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 60 dolarów za butelkę.
Karthauserhof Ruwer Riesling Trocken Grosses Gewachs
Karthauserhof Ruwer Riesling Trocken Grosses Gewachs
Dojrzałe owoce, jabłko, gruszka, trawa cytrynowa i zielona herbata. Delikatny, z ładną mineralnością, bardzo zrównoważony, złożony z długim wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn