Obfity Bakłażanowy Sos Do Pizzy
Obfity bakłażan sos do pizzy może być tylko sos, którego szukasz. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz bakłażana, olej rzepakowy, mieloną paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto do pizzy z pieczarkami i bakłażanami, Bakłażan (Bakłażan) Parmezan Pizza, oraz Bakłażan (Bakłażan) Pieczarka Feta Pesto Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej rzepakowy w woku, następnie dodać bakłażana i gotować przez kilka minut, aż zaczną zmiękać.
Dodać czosnek i wrzucić przez bakłażana.
Pomidory przełamać trochę rękami i dodać do bakłażanów, wraz z sokiem.
Dodać tymianek (zetrzeć liście z łodyg i dodać je) i doprawić czarnym pieprzem. Gotować przez kilka minut, a następnie spróbować, aby sprawdzić przyprawę. Jeśli używasz pomidorów konserwowych, możesz dodać szczyptę cukru, ponieważ mogą być trochę gorzkie.
Rozłóż na cieście do pizzy lub przerzuć przez świeżo ugotowany makaron.