Obfite Powolne Gotowane Gulasz Wołowy

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać obfite powolne gotowane gulasz wołowy spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz młode ziemniaki, mięso z gulaszu wołowego, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 87%. Spróbuj Wolno Gotowany Prowansalski Gulasz Wołowy, Slow Cooker Obfity Gulasz Wołowy, oraz Obfite Powolne Gotowanie Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć mięso z gulaszu wołowego, ziemniaki, cebulę i marchewkę do garnka wolnej kuchenki.
Dodaj sos pomidorowy, wodę, czerwone wino, kostki bulionowe z wołowiny, mieszankę zupy cebulowej, rozmaryn, czosnek w proszku, sól i pieprz do mieszaniny wołowiny; delikatnie wymieszać.
Skrobię kukurydzianą ubić do wody, aż się rozpuści; delikatnie wymieszać z mieszaniną wołowiny.
Gotować na wysokościach przez 4 godziny.