Obfite Chard, Pancetta i pecorino Quiche

Przepis obfity Chard, Pancetta i pecorino Quiche jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 242 kalorie, 15g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, jajka, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ser Pecorino, Pancettan I Crutons, Bucatini z pancettą, Pecorino i pieprzem, oraz Risotto Z Dyni Z Pancettanem I Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Ułóż talerz ciasta piecrust. Dok, i piec do złotego, 12 do 15 protokół.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
W międzyczasie, dodać pancetta do dużej patelni i smażyć na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tłuszcz jest renderowany i pancetta zaczyna chrupać, o 5 protokół.
Dodać chard i doprawić solą, pieprzem i szczyptą zmielonej gałki muszkatołowej. Gotować, często mieszając, aż chard zwiędnie i patelnia jest sucha, 5 do 8 minut dłużej.
Rozrzucić chard i pancetta na skorupie. W dużej misce ubij razem jajka, mleko, crème fraîche i Pecorino. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Wlać mieszaninę na chard i wrócić do piekarnika, aż quiche jest ledwo ustawiony (środek powinien jeszcze potrząsnąć) i tester ciasto lub wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, 25 do 30 minut. Pozostawić do ostygnięcia.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.