Obfite Chard, Pancetta i pecorino Quiche

Obfite Chard, Pancetta i pecorino Quiche
Przepis obfity Chard, Pancetta i pecorino Quiche jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 242 kalorie, 15g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, jajka, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ser Pecorino, Pancettan I Crutons, Bucatini z pancettą, Pecorino i pieprzem, oraz Risotto Z Dyni Z Pancettanem I Pecorino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Ułóż talerz ciasta piecrust. Dok, i piec do złotego, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
W międzyczasie, dodać pancetta do dużej patelni i smażyć na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tłuszcz jest renderowany i pancetta zaczyna chrupać, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać chard i doprawić solą, pieprzem i szczyptą zmielonej gałki muszkatołowej. Gotować, często mieszając, aż chard zwiędnie i patelnia jest sucha, 5 do 8 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Rozrzucić chard i pancetta na skorupie. W dużej misce ubij razem jajka, mleko, crème fraîche i Pecorino. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Creme FraicheCreme Fraiche
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
PecorinoPecorino
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wlać mieszaninę na chard i wrócić do piekarnika, aż quiche jest ledwo ustawiony (środek powinien jeszcze potrząsnąć) i tester ciasto lub wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, 25 do 30 minut. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn