Obfita Zupa Z Soczewicy

Obfita Zupa Z Soczewicy
Obfita zupa z soczewicy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.54 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 415 kalorii, 22g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, marchewkę, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Obfita Zupa Z Soczewicy I, Obfita Zupa Z Soczewicy, oraz Obfita Zupa Z Soczewicy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać bulion, piwo i soczewicę do gotowania w rondlu 2-quart; zmniejszyć ogień. Przykryć i dusić 20 do 25 minut, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica będą miękkie, ale nie papkowate.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
4
Usunąć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Każdą porcję posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 2 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia40
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn