Obfita zupa z fasoli i jarmużu, podawana z chipsami Parmezanowo-sezamowymi i makowymi

Obfita zupa z fasoli i jarmużu, podawana z chipsami Parmezanowo-sezamowymi i makowymi
Obfita zupa z fasoli i jarmużu, podawana z parmezanem-sezamem i chipsami makowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 659 kalorii, 19g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka pietruszki, piec w stopniach, aż chipsy są złotobrązowe, seler, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Smażona fasolka szparagowa z pomidorami i bazylią podana z chrupkami parmezanu, Obfite Chicken Chorizo, jarmuż, fasola i Farro zupa, oraz Chipsy sezamowo-jarmuż dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piec w temperaturze 375 stopni, aż chipsy będą złociste, 6 do 8 minut. Użyj małej metalowej szpatułki, aby przenieść się na ręczniki papierowe. Chipsy nadal będą miękkie po usunięciu, ale będą chrupiące, gdy ostygną.12 chipsów. Każdy chrupiący: 36 kalorii; 76 mg sodu; 3 mg cholesterolu; 3 gramy tłuszczu; 1 gram węglowodanów; 2 gramy białka; 0,16 grama błonnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChipsyChipsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem

Składniki

10Aktywny czas pracy: minuty * Całkowity Czas przygotowania: 20 minutAktywny czas pracy: minuty * Całkowity Czas przygotowania: 20 minut40Aktywny czas pracy: minuty * Całkowity Czas Przygotowania: 3 godziny 30 minut plus 8 godzin moczenia * WegetariańskieAktywny czas pracy: minuty * Całkowity Czas Przygotowania: 3 godziny 30 minut plus 8 godzin moczenia * Wegetariańskie10trochę posiekanej cukiniiMasło do smarowaniaMasło do smarowania2smallsmarchew posiekanamarchew posiekana1łodygaseler posiekanyseler posiekany10trochę posiekanej cukiniiKadzi do rozgrzanych misek z zupą i posypać parmezanem. Podawać oliwę z oliwek do zupy z, w razie potrzebyKadzi do rozgrzanych misek z zupą i posypać parmezanem. Podawać oliwę z oliwek do zupy z, w razie potrzeby227papryka habanerosuszona fasola Wielka Północnasuszona fasola Wielka Północna2warzywo (np. szpinak)mielone świeże liście rozmarynumielone świeże liście rozmarynu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeże liście tymiankuświeże liście tymianku2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1małePiec w temperaturze 375 stopni, aż chipsy będą złociste, 6 do 8 minut. Użyj metalowej szpatułki, aby przenieść się na ręczniki papierowe. Chipsy nadal będą miękkie po usunięciu, ale będą chrupiące, gdy ostygnąPiec w temperaturze 375 stopni, aż chipsy będą złociste, 6 do 8 minut. Użyj metalowej szpatułki, aby przenieść się na ręczniki papierowe. Chipsy nadal będą miękkie po usunięciu, ale będą chrupiące, gdy ostygną12chipsy. Każdy chrupiący: 36 kalorii; 76 mg sodu; 3 mg cholesterolu; 3 gramy tłuszczu; 1 gram węglowodanów; 2 gramy białka; 0,16 gram błonnikachipsy. Każdy chrupiący: 36 kalorii; 76 mg sodu; 3 mg cholesterolu; 3 gramy tłuszczu; 1 gram węglowodanów; 2 gramy białka; 0,16 gram błonnika8porcje. Każda z 10 porcji: 203 kalorie; 251 mg sodu; 8 mg cholesterolu; 9 g tłuszczu; 22 g węglowodanów; 11 g białka; 2,40 g błonnikaporcje. Każda z 10 porcji: 203 kalorie; 251 mg sodu; 8 mg cholesterolu; 9 g tłuszczu; 22 g węglowodanów; 11 g białka; 2,40 g błonnika9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekapusta mała, rozdrobniona (okapusta mała, rozdrobniona (o10trochę posiekanej cukiniiObfita zupa z fasoli i jarmużu, podawana z chipsami Parmezanowo-sezamowymi i makowymiObfita zupa z fasoli i jarmużu, podawana z chipsami Parmezanowo-sezamowymi i makowymi5Wymieszać w zarezerwowanych całych fasoli i gotować na wolnym ogniu, minut. (Można schłodzić i schłodzić przez noc.)Wymieszać w zarezerwowanych całych fasoli i gotować na wolnym ogniu, minut. (Można schłodzić i schłodzić przez noc.)10trochę posiekanej cukiniiOliwa z oliwekOliwa z oliwek1cebula posiekanacebula posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno starty parmezandrobno starty parmezan2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezanświeżo starty parmezan1małeW misce wymieszać parmezan, sezam i mak. (Jeśli parmezan jest grudkowaty, najpierw naciśnij przez sitko.)W misce wymieszać parmezan, sezam i mak. (Jeśli parmezan jest grudkowaty, najpierw naciśnij przez sitko.)1porcja startego parmezanupietruszka mielonapietruszka mielona10trochę posiekanej cukiniiŚwieżo zmielony pieprzŚwieżo zmielony pieprz10trochę posiekanej cukiniiParmezan-Chrupki sezamowo-MakoweParmezan-Chrupki sezamowo-Makowe3warzywo (np. szpinak)płatki kokosowe, prażone, opcjonalniepłatki kokosowe, prażone, opcjonalnie1gotowanie ziemniaków, pokrojone w kostkęgotowanie ziemniaków, pokrojone w kostkę10trochę posiekanej cukiniiSólSól3warzywo (np. szpinak)prażone nasiona sezamuprażone nasiona sezamu4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemały pęczek Chard szwajcarski, posiekany (omały pęczek Chard szwajcarski, posiekany (o1łyżka czerwony ocet winnypomidor pokrojony w kostkępomidor pokrojony w kostkę10trochę posiekanej cukiniiWodaWoda
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia62
Magazyn