Obfita Zupa Jarzynowa

Obfita Zupa Jarzynowa
Obfita zupa jarzynowa to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 67g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 768 kalorii. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka papryki, edamame, pieczone tusze z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 82%. Spróbuj Obfita Zupa Z Szynki Warzywnej, Obfita Zupa Jarzynowa, oraz Obfita Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustawić duży rondel na średnim ogniu. Zalać patelnię oliwą z oliwek i dodać pokrojoną w kostkę cebulę, marchew, seler i czosnek. Doprawić solą i pieprzem, a następnie pocić warzywa (gotować bez dodawania koloru) przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać jarmuż, kukurydza, edamame i czerwona papryka i gotować przez kilka minut, więc mają szansę saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
JarmużJarmuż
3
Dodajemy wywar, doprawiamy solą i pieprzem i gotujemy na wolnym ogniu. Gotować, aż warzywa będą miękkie, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Serw.
5
Zacznij od wzmocnienia bulionu kupionego w sklepie (to doda więcej głębi smaku gotowej zupie). W dużym garnku, dodaj bulion, 1 litr zimnej wody, tusze z kurczaka, ziarna pieprzu, seler, marchew, cebula, czosnek, tymianek i liść laurowy. Ustawić na średnim ogniu i powoli doprowadzić do wrzenia toczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Ogrzewanie bulionu powoli wyciągnie smaki kości kurczaka, warzyw i aromatów. Lekko posolić i pozostawić na wolnym ogniu (lekko przykryte) przez 1 do 1 1/2 godziny. Kiedy to zrobisz, zmniejszy się o około jedną czwartą, pozostawiając Ci około 3 kwarty bogatego zapasów. Przecedzić wywar przez duże sito, odrzucając kości i warzywa. Natychmiast schłodzić kolbę, aż będzie gotowa do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Kości Z Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)5 Funtów Kości Z Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia73
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn