Nuggets Kukurydzy
Nuggets kukurydzy wymaga z grubsza 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 20 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kremową kukurydzę, białko jaja, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Kuskus Kukurydziano-Ryżowy Z Kawałkami Bakłażana, Do Nuggets, oraz Holiday Nuggets.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać śmietaną kukurydzę i odsączyć całą kukurydzę z jądra. Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową i pokryć olejem roślinnym lub sprayem do gotowania. Wrzucić łyżki mieszanki kukurydzy na arkusz i zamrozić do twardości, około 3 godzin.
Podgrzać jeden cal oleju do 350 stopni F (175 stopni C) na dużej głębokiej patelni lub wypełnić frytkownicę olejem zgodnie z zaleceniami producenta.
W średniej misce wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę, białko jaja, mleko, sól i pieprz. Zamrożone bryłki kukurydzy zanurzamy w cieście i szybko smażymy na gorącym oleju na złoty kolor.
Wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć.