Pistacjowo-migdałowy Nugat: Torroncini może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 170 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz cukier puder, miód, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Podobne przepisy to Nugat Wiśniowo-Pistacjowy, Nugat wiśniowo-pistacjowy, oraz Czekolada, pistacje i nugat semi-freddo.
Instrukcje
1
W średnim rondlu na średnim ogniu powoli rozpuścić cukier z miodem i syropem kukurydzianym. Gotować przez 5 do 10 minut na małym ogniu, aż temperatura osiągnie 275 stopni F. ubić białka do miękkich szczytów. Powoli dodawać syrop cukrowo-miodowy do ubitych białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Fiołki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Rozłóż olej roślinny na poziomie, czystej powierzchni roboczej (marmur jest idealny, ale czyste blachy do pieczenia działa dobrze).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków
5
Wlać mieszaninę orzechów miodowych na naoliwioną powierzchnię, używając szpatułki, aby równomiernie ją wygładzić. Ostrym nożem pokrój Nugat na kawałki. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia. To zajmie kilka godzin. Gdy Nugat jest gotowy, należy go zapakować w papier woskowany i przechowywać w hermetycznym pojemniku, aby uniknąć twardnienia. Nugat można przechowywać w ten sposób do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nugat
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami