Nowoorleański budyń chlebowy z sosem Bourbon

Nowoorleański budyń chlebowy z sosem Bourbon
Nowy Orlean budyń chlebowy z sosem Bourbon może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 9. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 281 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jasny syrop kukurydziany, bourbon, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to New Orleans Bourbon budyń chlebowy z sosem Bourbon, Nowoorleański budyń chlebowy z sosem Bourbon, oraz Budyń chlebowy w stylu Nowego Orleanu z sosem Whiskey na # SundaySupper.

Instrukcje

1
Aby przygotować budyń, połącz rodzynki i 2 łyżki bourbona w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
RodzynkiRodzynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić na 30 minut.
3
Odcedzić mieszaninę na sicie nad miską, rezerwując płyn.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W dużej misce wymieszać płyn, mleko i kolejne 6 składników (mleko przez jajka), dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać chleb, podrzucając delikatnie do herbu. Mieszankę łyżką do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Posypać równomiernie rodzynkami, delikatnie wciskając w mieszankę chlebową. Przykryć folią; schłodzić 30 minut lub do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Umieść naczynie w 13 x 9-calowej patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 20 minut. Odkryć i piec dodatkowe 10 minut lub aż nóż włożony w centrum wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
10
Aby przygotować sos, połącz 1/2 szklanki cukru, syropu kukurydzianego i masła w małym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
SOSSOS
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Wyjąć z ognia; wymieszać w 1/4 szklanki bourbonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
12
Każdy kawałek budyniu chlebowego podawać na ciepło z około 1 łyżką sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia1
Magazyn