Nowojorskie Włoskie Ciasto Na Pizzę

Nowojorskie Włoskie Ciasto Na Pizzę
Nowojorskie włoskie ciasto na pizzę to wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, ciepłą wodę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 36 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Pizza W Stylu Nowojorskim, Pizza W Stylu Nowojorskim, oraz Domowe ciasto na pizzę Mellow Mushroom I Kopia Kot Mellowterranean Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać ciepłą wodę na patelnię automatu do chleba, posypać solą i dodać mąkę do patelni, aby mąka leżała na wodzie. Zrobić dziurę w górnej części mąki i łyżką drożdże do otworu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Pozostawić mieszaninę na 20 minut, aby zwilżyć mąkę. Ustaw maszynę do chleba na ugniatanie i zagniataj ciasto przez około 10 minut. Obrócić ciasto na mąkę i zagnieść w 1/4 szklanki więcej mąki lub w razie potrzeby, dodając mąkę około 2 łyżki na raz, aby uzyskać mokre, lepkie, ale elastyczne ciasto. Ciasto powinno być " miękkie jak pupa dziecka."Uformuj ciasto na Okrągły kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
3
Przetrzyj wnętrze dużej miski oliwą z oliwek i umieść okrągłą kulkę ciasta w misce. Obróć ciasto kilka razy, aby ciasto zbierało cienką warstwę oleju. Przykryć ściereczką i przechowywać ciasto w lodówce przez 10 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Następnego dnia pozostawić ciasto do temperatury pokojowej, a następnie rozwałkować na posmarowanej mąką powierzchni i dodać dodatki zgodnie z życzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
5
Ciasto rozwałkować cienką, grubszą krawędzią przed dodaniem dodatków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
6
Umieść kamień do pizzy w piekarniku, odkurz go odrobiną mąki i rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (260 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
7
Piec pizzę na kamieniu w nagrzanym piekarniku, aż dno skorupy będzie rumiane, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 36 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn