Nowojorskie Włoskie Ciasto Na Pizzę
Nowojorskie włoskie ciasto na pizzę to wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, ciepłą wodę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 36 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Pizza W Stylu Nowojorskim, Pizza W Stylu Nowojorskim, oraz Domowe ciasto na pizzę Mellow Mushroom I Kopia Kot Mellowterranean Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać ciepłą wodę na patelnię automatu do chleba, posypać solą i dodać mąkę do patelni, aby mąka leżała na wodzie. Zrobić dziurę w górnej części mąki i łyżką drożdże do otworu.
Pozostawić mieszaninę na 20 minut, aby zwilżyć mąkę. Ustaw maszynę do chleba na ugniatanie i zagniataj ciasto przez około 10 minut. Obrócić ciasto na mąkę i zagnieść w 1/4 szklanki więcej mąki lub w razie potrzeby, dodając mąkę około 2 łyżki na raz, aby uzyskać mokre, lepkie, ale elastyczne ciasto. Ciasto powinno być " miękkie jak pupa dziecka."Uformuj ciasto na Okrągły kształt.
Przetrzyj wnętrze dużej miski oliwą z oliwek i umieść okrągłą kulkę ciasta w misce. Obróć ciasto kilka razy, aby ciasto zbierało cienką warstwę oleju. Przykryć ściereczką i przechowywać ciasto w lodówce przez 10 godzin lub na noc.
Następnego dnia pozostawić ciasto do temperatury pokojowej, a następnie rozwałkować na posmarowanej mąką powierzchni i dodać dodatki zgodnie z życzeniem.
Ciasto rozwałkować cienką, grubszą krawędzią przed dodaniem dodatków.
Umieść kamień do pizzy w piekarniku, odkurz go odrobiną mąki i rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (260 stopni C).
Piec pizzę na kamieniu w nagrzanym piekarniku, aż dno skorupy będzie rumiane, 6 do 8 minut.