Nowa Żona Sałatka Z Tuńczykiem
Nowa żona Sałatka z tuńczykiem jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 12 porcjami. To danie główne ma 283 kalorie, 19g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mielonego pieprzu, jajka ugotowane na twardo, przyprawa z ogórków koperkowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Spróbuj Niedzielna zdrowa, pyszna, prawdziwa Sałatka z tuńczyka-do sałatki z tuńczyka, Melt, Kotlety wieprzowe żony winiarza, oraz Boże Narodzenie Rano Żona Wygaszacz dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce umieść tuńczyka, ugotowane na twardo jajko, seler i cebulę. W małej miseczce wymieszać majonez, musztardę miodową, przyprawę, nasiona selera, pieprz i przyprawioną sól.
Wlać składniki w drugiej misce i delikatnie wymieszać, aby pokryć.
Podawać natychmiast w temperaturze pokojowej lub schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.