Norweskie i japońskie kulki rybne

Norweskie i japońskie kulki rybne
Przepis norweskie i japońskie kulki rybne jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników skandynawskiej kuchni. Ten przepis służy 2 i kosztuje $7.68 za porcję. To danie główne ma 638 kalorii, 82g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz mieloną cebulę, Duży filet z dorsza, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć się deep dish pie crust można śledzić to danie główne z Wspaniała Szarlotka jako deser. Ten przepis z bellabonito.blogspot.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Japońskie Kulki Ryżowe, Onigiri (Japońskie Kulki Ryżowe), oraz Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia40
Magazyn