North Carolina-Style BBQ Pulled-Pork Sandwiches

North Carolina-Style BBQ Pulled-Pork Sandwiches
North Carolina-Style BBQ Pulled-Pork Sandwiches might be just the Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 605 kalorii, 48g białka, oraz 18g tłuszczu. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz paprykę, ocet jabłkowy, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj North Carolina-Style BBQ Pulled Pork, North Carolina Style Pulled Pork, oraz Wieprzowina W Stylu Karoliny Północnej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić małe otwory na całym łopatce wieprzowej cienkim ostrym nożem i rzeczy w ząbki czosnku. Przetrzeć mięso na całej powierzchni z Memphis Shake; przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Przygotuj grill na świeżym powietrzu z pośrednim średnio gorącym ogniem z mieszanką brykietów i węgla drzewnego w połowie grilla. Ustaw ruszt na węglach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Umieść wieprzowinę, skórkę do góry, w aluminiowej patelni z około 1 1/2 szklanki wody na chłodniejszej stronie rusztu. Wrzuć 1 filiżankę namoczonych i odsączonych wiórów na węgle i przykryj grill, upewniając się, że otwory wentylacyjne pokrywy są bezpośrednio nad wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Gdy węgle ostygną do średnio-niskiej temperatury, rozgrzej komin-pełen gorących brykietów i węgla drzewnego. Za każdym razem, gdy dym przestaje wychodzić z otworów wentylacyjnych, co godzinę, dodaj więcej gorących węgli i 1 szklankę namoczonych i odsączonych wiórów drewnianych do ognia. Celem jest utrzymanie średnio ciepłego, zadymionego ognia (ale nie martw się, jeśli jest gorętszy, gdy dodawane są węgle i chłodniejszy podczas wstępnego podgrzewania węgli). Obracaj wieprzowinę po dodaniu węgli, aby gotowała się równomiernie. Gotować mięso, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części wieprzowiny rejestruje 180 stopni F, około 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
5
Odstawić 1 quart of the North Carolina-Style Vinegar BBQ Sauce. Gdy wieprzowina osiągnie 180 stopni F, zacznij myć całą powierzchnię mięsa co 20 minut z pozostałym sosem i kapiącą patelnią. Nadal gotować wieprzowinę, pokrywając grilla między mopem, aż termometr odczytu natychmiastowego zarejestruje 200 stopni F, około 1 do 2 godzin więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia i odstawić na co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Usunąć zewnętrzną skórę i wyrzucić.
8
Wyciąć duże kawałki z kości i rozdrobnić, za pomocą 2 widelców lub palców, (gdy jest wystarczająco chłodny, aby dotknąć) lub posiekać. Wymieszać z około 1 szklanką zarezerwowanego sosu barbecue na każde 3 szklanki mięsa. Schab włóż do miękkich bułek i podawaj z ogórkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
W małej misce wymieszać paprykę, brązowy cukier, oregano, czosnek, ancho w proszku, sól i sól selera. Przechowywać w szczelnym pojemniku w chłodnym, suchym miejscu do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Podgrzać ocet i cukier w średnim rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Od ognia, mieszać w ketchup, miód, sól, pieprz czerwony, i pieprz czarny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia44
Magazyn