Norman ' s Spicy Tomato Sauce

Norman ' s Spicy Tomato Sauce
Pikantny sos pomidorowy Normana to bezglutenowe i bezmleczne SOS. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pomidory w puszkach, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety wieprzowe z sosem śmietanowym Norman Cider i tymiankiem, Pikantny sos pomidorowy, oraz Pikantny Sos Pomidorowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę i czosnek podsmażyć na gorącym oleju w 3-qt. rondel na średnim ogniu 2 do 3 minut lub do miękkości. Wymieszać z włoską przyprawą
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać i gotować 1 minutę. Wymieszać pokruszone pomidory, sos pomidorowy i 1 szklankę wody; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu 40 do 45 minut lub lekko zagęszczony. Wymieszać z solą i miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone PomidoryPokruszone Pomidory
Sos PomidorowySos Pomidorowy
MiódMiód
WodaWoda
SólSól
3
Uwaga: testowaliśmy z sosem pomidorowym Goya.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
1
Usunąć osłonki z 1/2 funta. łagodna włoska kiełbasa (około 2 kiełbasy). Gotować w 3-qt. rondel na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż mięso nie jest już różowy, łamanie kiełbasy na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić; kiełbasę odstawić na patelnię. Postępuj zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Pikantny sos pomidorowy z mielonym uchwytem: gotować 1/2 lb. uziemiony uchwyt w 3-qt. rondel na średnim ogniu 6 do 8 minut, aż mięso kruszy się i nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uchwyt UziemiającyUchwyt Uziemiający
Sos PomidorowySos Pomidorowy
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Odcedzić; powrócić do patelni. Postępuj zgodnie z zaleceniami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Pikantny sos pomidorowy z wędzoną kiełbasą Cajun: gotować 1/2 lb. krojoną kiełbasę Cajun wędzoną w 3-qt. rondel na średnim ogniu 5 do 6 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa WędzonaKiełbasa Wędzona
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Odcedzić; powrócić do patelni. Postępuj zgodnie z zaleceniami. Uwaga: testowaliśmy z wędzoną kiełbasą Conecuh Cajun.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa WędzonaKiełbasa Wędzona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawSos
Magazyn