Nopalitos z pomidorami i cebulą
Nopalitos z pomidorami i cebulą to przystawka, która serwuje 3. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. 430 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka nopalitos, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Nopalitos Wings, Sałatka Chayote W Stylu Nopalitos, oraz Nopalitos con Huevos (Kaktus z jajkami).
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu rozgrzać łyżkę oliwy z oliwek (wystarczającą do pokrycia dna patelni).
Dodaj czerwoną cebulę, czosnek i jalapeño. Gotować przez minutę, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj nopalitos. Gotować jeszcze kilka minut. Następnie dodaj posiekanego pomidora.
Nadal gotować, aż wszystkie warzywa są gotowane przez. Doprawić solą i pieprzem do smaku.