Nocny Tort Bezowy

Nocny Tort Bezowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj nocnego tortu Bezowego. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 305 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Jeśli masz masło, bitą polewę, Maliny w syropie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Torcik Bezowy Malinowy (Lub Truskawkowy) Na Noc, Tort Bezowy, oraz Candy Bar Bezowy Tort dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Białka i sól umieścić w dużej misce i ubić mikserem ze średnią prędkością do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego; ubić przez 1 minutę. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając do dobrze wymieszanego (około 8 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
CukierCukier
4
Dodaj ekstrakt z wanilii. Zwiększ szybkość miksera do wysokiej I beat przez 5 minut lub do miękkich pików. (Nie podbierać.) Posmaruj wnętrze 10-calowej patelni z masłem i dodaj bezę, równomiernie rozprowadzając. Złamać kieszenie powietrzne, przecinając bezę nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
NóżNóż
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Umieść patelnię w piekarniku 450. Wyłączyć piekarnik i schłodzić w zamkniętym piekarniku przez co najmniej 24 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Odcedzić maliny, rezerwując 1/4 szklanki płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
7
Umieścić Maliny w robocie kuchennym i proces do gładkiej. Mieszankę malin wcisnąć przez drobne sito do miski, aby odmierzyć 1 1/4 szklanki. Wyrzucić ciała stałe. Wymieszać w reserved malinowy płyn. Łyżka schłodziła bezę do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
SitoSito
8
Skropić mieszanką malinową, a na wierzch ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
MalinyMaliny
9
Uwaga: białka jaj, które zostały ubite, aż do uzyskania miękkich szczytów, zachowują błyszczący wygląd. Tekstura białych jest tylko lekko sztywna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn