Nocny Tort Bezowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj nocnego tortu Bezowego. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 305 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Jeśli masz masło, bitą polewę, Maliny w syropie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Torcik Bezowy Malinowy (Lub Truskawkowy) Na Noc, Tort Bezowy, oraz Candy Bar Bezowy Tort dla podobnych receptur.
Instrukcje
Białka i sól umieścić w dużej misce i ubić mikserem ze średnią prędkością do uzyskania piany.
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego; ubić przez 1 minutę. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając do dobrze wymieszanego (około 8 minut).
Dodaj ekstrakt z wanilii. Zwiększ szybkość miksera do wysokiej I beat przez 5 minut lub do miękkich pików. (Nie podbierać.) Posmaruj wnętrze 10-calowej patelni z masłem i dodaj bezę, równomiernie rozprowadzając. Złamać kieszenie powietrzne, przecinając bezę nożem.
Umieść patelnię w piekarniku 450. Wyłączyć piekarnik i schłodzić w zamkniętym piekarniku przez co najmniej 24 godziny.
Odcedzić maliny, rezerwując 1/4 szklanki płynu.
Umieścić Maliny w robocie kuchennym i proces do gładkiej. Mieszankę malin wcisnąć przez drobne sito do miski, aby odmierzyć 1 1/4 szklanki. Wyrzucić ciała stałe. Wymieszać w reserved malinowy płyn. Łyżka schłodziła bezę do misek.
Skropić mieszanką malinową, a na wierzch ubitą polewą.
Uwaga: białka jaj, które zostały ubite, aż do uzyskania miękkich szczytów, zachowują błyszczący wygląd. Tekstura białych jest tylko lekko sztywna.