Noc Świętojańska marcepan z płatkami róży
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marcepanu na Noc Świętojańską z płatkami róży. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.48 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 588 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką białko jaja, cukier, syrop kukurydziany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sen nocy letniej, Cakespy: krem na Noc Świętojańską, oraz Mango Marynowane Z Płatkami Róży dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: barwnik spożywczy w różnych kolorach: czerwonym, żółtym, niebieskim, zielonym, mieszany w celu utworzenia dodatkowych kolorów w razie potrzeby - i 3 lub 4 małe sterylne pędzle akwarelowe
Zagnieść razem pastę migdałową, białko jaja i cukier cukierniczy.
Mieszaj barwniki spożywcze, zgodnie z potrzebami, aby uzyskać kolory wtórne, takie jak fioletowy i pomarańczowy. Podziel ciasto marcepanowe i pokoloruj farbą spożywczą. Formować w kształty owoców i umieścić na lekko naoliwionej blasze do pieczenia. Użyj pędzli do malowania szczegółów na " owoce."
Pozostawić do wyschnięcia na 1 godzinę przed oszkleniem marcepanu.
Do glazury, połączyć wodę i syrop kukurydziany w małym rondlu.
Podgrzać do wrzenia, a następnie natychmiast zdjąć z ognia i posmarować marcepan szkliwem.
Pozostawić do wyschnięcia na 30 minut.
Płatki róż połącz z liśćmi mięty i posyp cukrem pudrem. Ułóż marcepan wokół.