Noc kanapkowa: pokrojony kurczak i grzyb Rachael

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj Sandwich Night: The Sliced Chicken and Mushroom Rachael. Ten przepis zawiera 4 porcje z 746 kalorii, 55g białka, oraz 38g tłuszczu każdy. Za $5.4 za porcję, ten przepis okładki 49% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka szwajcarskiego sera delikatesowego, mieszanki przypraw do grilla, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 17 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 90%. Ten wynik jest doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Noc kanapkowa: pokrojony kurczak i grzyb Rachael, Rachael Ray - najlepsza kanapka z szynką i serem, oraz Francuska Cebula W Plasterkach Stek Croissant Sandwich.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Na małej patelni rozpuść 2 łyżki masła na średnim ogniu, następnie dodaj grzyby i trochę podgrzej. Gotuj grzyby do miękkości i ciemności, około 8 do 10 minut.
Dodaj szałwię w połowie czasu gotowania. Dopraw grzyby solą i pieprzem do smaku, gdy będą ciemne i delikatne, ponieważ sól spowalnia brązowienie, wyciągając płyny.
W międzyczasie na drugiej małej patelni na średnim ogniu rozpuść kolejną łyżkę masła.
Dodaj cebulę, dopraw solą i pieprzem do smaku i gotuj do miękkości przez 10 do 12 minut. Dodaj kiszoną kapustę, gotuj, aż się rozgrzeje, a następnie wyłącz ogień. Podczas gdy cebula się gotuje, podgrzej żeliwną patelnię lub patelnię na średnim ogniu. Dopraw kurczaka obficie przyprawą do steków Montrealskich.
Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelnię lub patelnię i gotuj kurczaka, obracając raz, aż będzie ugotowany, około 12 minut.
Wyjmij kurczaka na talerz. Wytrzyj patelnię lub patelnię i zmniejsz ogień do średnio niskiego. Cienko pokrój kurczaka pod kątem.
Dodaj śmietanę, smak i keczup do małej miski i dodaj świeże zioła.
Lekko posmaruj 1 stronę kromek chleba pozostałą łyżką masła. Buduj kanapki z maślanymi bokami skierowanymi na zewnątrz, w następującej kolejności: dressing, ser, pieczarki, pokrojony kurczak, kapusta kiszona z cebulą, ser, a kończąc na dressingu do Ustawienia na miejscu. Grilluj kanapki przez około 3 minuty z każdej strony.
Podawać z piklami i soloną rzodkiewką.