No-Bake Coconut Kefir Wegański Sernik

No-Bake Coconut Kefir Wegański Sernik
Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. Jeśli 97 centów za porcję spada w budżecie, No-Bake Coconut Kefir wegański sernik może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 411 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać agar agar w proszku, wegańskie ciasteczka waflowe, mleko kokosowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bez pieczenia Sernik kokosowy Kefir, No-Bake Lemon (Coconut) Macaroon Cheesecake & No-Bake Treats Cookbook Launch, oraz Giraffe ' s Love No-Bake wegański Sernik dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Po pierwsze, drobno zmiażdżyć ciasteczka tak, że są one o konsystencji migdałowy posiłek, i mieszanie w cynamonie, Jeśli za pomocą. Uważam, że robot kuchenny pomaga uzyskać lepszą teksturę, ale można go również rozbić w szczelnej plastikowej torbie za pomocą wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
2
Przenieś okruchy do średniej miski i wymieszaj z roztopioną margaryną lub olejem kokosowym, upewniając się, że zwilżysz wszystkie okruchy i nie pozostawisz suchych plam w mieszaninie.Lekko nasmaruj 10-calową okrągłą miskę sprężynową i wciśnij mieszaninę okruchów do dna, wygładzając ją równomiernie dnem miarki lub szkła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Umieść go w lodówce na czas being.In średni rondel, połączyć jogurt kokosowy, kefir kokosowy i mleko kokosowe.Osobno wymieszaj agar, cukier i maranta w małym naczyniu, uważając, aby równomiernie rozprowadzić wszystkie suche składniki. Pomoże to zapobiec tworzeniu się grudek.Powoli posyp tę suchą mieszankę do rondla, energicznie ubijając, aż będziesz pewien, że wszystko zostało włączone, a na dnie patelni też nie ma grudek.Włącz piec na średnie ciepło i od czasu do czasu trzepać (ale nie odchodź!) w miarę zbliżania się do temperatury, aż pęcherzyki pękną na powierzchni i odczują znaczne zagęszczenie.Wyłączyć ogień, ubić wanilią i odzyskać schłodzoną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
AgarAgar
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
KefirKefir
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wlej gotowane nadzienie do patelni springform i dotknij go kilka razy na blacie, aby uwolnić pęcherzyki powietrza i wyrównać wierzch.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
5
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia w temperaturze pokojowej przed przeniesieniem sernika do lodówki, aby ostygł; przyspieszenie tego procesu osłabi żel i doprowadzi do synerezy.Schłodzić przez co najmniej 3 godziny przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn