No-bake British Chocolate Tiffins
No-bake British Chocolate Tiffins może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Na 93 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać shortbread, czekolada, orzechy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brytyjski Brunch Piec, British Cheese Board-Gloucester cheese, chicken and vegetable pasta bake, oraz Brytyjski Sernik Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić orzechy i ciasteczka na małe 1/2 (przybliżone) kawałki
Roztopić czekoladę i masło na płycie kuchennej nad bain marie aż do stopienia, ale nie wrzenia, lub stopić w kuchence mikrofalowej.
Wymieszać orzechy i kawałki ciastek. Naciśnij mieszaninę do pergaminu pokryte 8-calowy patelni ciasto, lub linii tacy cupcake z 10 do 12 wkładek. Schłodzić, a jeśli używasz patelni do ciasta, przed podaniem rozbić lub pokroić na kawałki.
W razie potrzeby możesz spersonalizować to, dodając suszone owoce (tradycyjny składnik). Lub, dla prawdziwego amerykańskiego spin na przepisie, użyj orzeszków ziemnych prażonych w miodzie i okruchów krakersów graham.