Niutony Żurawinowe Domowej Roboty

Niutony Żurawinowe Domowej Roboty
Domowe Niutony żurawinowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 113 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, sok pomarańczowy, maliny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Domowe Fig Newtons, Domowe Fig Newtons, oraz Domowe Fig Newtons dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cynamon, a następnie odstawić. W misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie wiosła, śmietanę razem masło z cukrami, miód, 2 łyżeczki wanilii i 1 łyżeczka skórki pomarańczowej na średniej prędkości, skrobanie miski w razie potrzeby, aż mieszanina będzie lekka i puszysta, 3 do 5 minut. Mikser obrócić na niski i dodać żółtka po kolei, zeskrobując boki i dokładnie mieszając z każdym dodatkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać mikser mąki, mieszając, aż tylko połączone następnie dodać 2 łyżki soku pomarańczowego, ponownie mieszając, aż po prostu połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Ułóż duży arkusz folii z tworzywa sztucznego i za pomocą gumowej szpatułki przenieś ciasto na środek folii z tworzywa sztucznego. Złożyć, aby pokryć ciasto, a następnie spłaszczyć w dużym opakowaniu z dodatkowym plastikiem i przechowywać w lodówce przez cztery godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
W misce robota dodać żurawinę, maliny, pozostałe 2 łyżki soku pomarańczowego i pozostały 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego. Proces aż do uzyskania gładkiej pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Przesuń stojak piekarnika do środka i rozgrzej piekarnik do 163°. Linia A arkusz ciastek z pergaminem lub matą silikonową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Obficie mąkę dużą powierzchnię roboczą, a następnie rozpakować ciasto. Odkurz wierzch ciasta przed rozwałkowaniem go do grubości około 1/4". Ciasto będzie lepkie, więc nie wstydź się podnoszenia i przesuwania ciasta na Czerwono zarówno powierzchnię roboczą, jak i samo ciasto, aby upewnić się, że nie przykleja się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
7
Użyj ostrego noża, aby przeciąć ciasto na 6-calowe paski o szerokości około 3 1/2 cala. Ostrożnie łyżka 1-calowy szeroki i 1/4-calowy wysoki linii napełniania w dół środka każdego paska, wzdłuż. Ostrożnie podnieść jedną ze stron ciasta i doprowadzić go do środka, a następnie powtórzyć na drugą stronę ciasta, tak aby ciasto pokrywało się tworząc pręt. Odwróć pasek, aby Strona szwu była w dół, a następnie pokrój na 1-calowe ciasteczka i przenieś do przygotowanego arkusza ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
8
Piec, aż wierzchołki ciastek są twarde, a same ciasteczka są jasnobrązowe, 12 do 14 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Przenieś do stojaka z drutu, aby ostygnąć przez 5 minut,a następnie, gdy ciasteczka są jeszcze ciepłe, przenieś do dużej torby z zamkiem błyskawicznym i uszczelnij. Torba pomoże nieco parować ciasteczka, aby nadać im ich charakterystyczną konsystencję cakey. Resztki przechowuj w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn