Niskotłuszczowy Mus Z Mandarynek
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 568 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 1 i kosztuje 3,42 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pomarańczy mandarynkowych, woda, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mandarin Mousse Mold, Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, oraz Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej.
Instrukcje
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w dużej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodaj tyle lodu do zimnej wody, aby zmierzyć 1-1 / 2 szklanki.
Dodaj do żelatyny; mieszaj do całkowitego rozpuszczenia lodu.
Umieść pomarańcze w 6-filiżankowej formie rozpylonej sprayem do gotowania; przykryj 2 szklankami żelatyny. Przechowywać w lodówce 45 min. lub dopóki żelatyna nie zostanie ustalona, ale nie będzie jędrna.
Tymczasem przechowywać w lodówce Pozostałe żelatyny 45 min. lub aż lekko zgęstnieje.
Ubij w 2 szklankach ostudzić ubijać, aż dobrze wymieszane.
Wlać warstwę żelatyny w formie.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Unmold.
Podawać z pozostałym chłodnym batem.