Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 568 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 1 i kosztuje 3,42 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pomarańczy mandarynkowych, woda, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mandarin Mousse Mold, Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, oraz Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej.
Instrukcje
1
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w dużej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynowa Mieszanka Deserowa
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj tyle lodu do zimnej wody, aby zmierzyć 1-1 / 2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Lód
3
Dodaj do żelatyny; mieszaj do całkowitego rozpuszczenia lodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Lód
4
Umieść pomarańcze w 6-filiżankowej formie rozpylonej sprayem do gotowania; przykryj 2 szklankami żelatyny. Przechowywać w lodówce 45 min. lub dopóki żelatyna nie zostanie ustalona, ale nie będzie jędrna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
żelatyna
Pomarańczowy
5
Tymczasem przechowywać w lodówce Pozostałe żelatyny 45 min. lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
6
Ubij w 2 szklankach ostudzić ubijać, aż dobrze wymieszane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
7
Wlać warstwę żelatyny w formie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
8
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Unmold.