Niskotłuszczowy makaron z serem z groszkiem
Niskotłuszczowy makaron z serem z groszkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 723 kalorie, 36g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, pieprz, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Wegański makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i wymieszać z makaronem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie al dente.
Odcedzić w durszlaku i dobrze wstrząsnąć.
Podczas gotowania makaronu, roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu, dodać cebulę i gotować, mieszając, aż zmięknie, o 6 protokół. W dużej filiżance wymieszać mleko i skrobię kukurydzianą; ubić do garnka z cebulą i gotować, ubijając, aż się zagotuje. Nadal gotować, ubijając, aż zgęstnieje, o 2 protokół. Wymieszać z groszkiem i solą.
Do sosu dodać ugotowany makaron i dobrze wymieszać.
Posypać Cheddar i parmezan na wierzchu i wrzucić dobrze. Doprawić pieprzem do smaku.