Nigdy Nie Zawiedź Ciasto Jabłkowo-Przyprawowe

Nigdy Nie Zawiedź Ciasto Jabłkowo-Przyprawowe
Nigdy nie zawodzi ciasto jabłkowe przyprawa jest Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki pekan, mielone ziele angielskie, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasto Jabłkowo-Przyprawowe, Ciasto Jabłkowo-Przyprawowe, oraz Ciasto Jabłkowo-Przyprawowe.

Instrukcje

1
Mąkę, cukier biały, sodę, sól, proszek do pieczenia i przyprawy przesiać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Wymieszać w 1/2 szklanki masła lub margaryny, maślanki i musu jabłkowego. Beat przez 2 minuty z mikserem elektrycznym na średniej prędkości. Ubić w jajkach. Złożyć w 3/4 szklanki posiekanych orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
JajkoJajko
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Wlać ciasto do nasmarowanej i mąki 9 x 13 cala patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wymieszać cukier cukierniczy, ser śmietankowy i waniliowy na gładką masę. Roztopić 1/4 szklanki masła na średnim ogniu i dodać 1 szklankę posiekanych orzechów pekan. Mieszaj, aż zbrązowieje. Schłodzone orzechy pekan wymieszać z serem śmietankowym. Schłodzić ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
MasłoMasło
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn