Niezawodna pierś z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 732 kalorie, 98g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka soli, pieprzu, oleju canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niezawodny Indyk Solony, Niezawodny Pieczony Indyk, oraz Jedz Indyka! Pierś Z Indyka Pieczona W Czosnku.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Usuń nogi i skrzydła z indyka, lub niech rzeźnik to zrobi. Rezerwa na zapasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
3
Włożyć pierś z indyka do dużego garnka lub podwojoną czystą plastikową torebkę. Gdy mieszanina solanki jest całkowicie schłodzona, zalać indyka i umieścić w lodówce na 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
Słonina Wieprzowa
4
Spłukać w czystej zimnej wodzie przez 5 minut, dobrze osuszyć i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
W małej misce połącz suszone przyprawy i skórkę z cytryny. Natrzeć indyka olejem rzepakowym, lekko posypać natrzeć indyka, wszelkie dodatkowe pocierać można umieścić w jamie. Przykryć luźno, przechowywać w lodówce przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Srebrne Nonpareile
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wyjmij z lodówki i pozostaw na blacie przez 15 minut
7
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F, podczas gdy Indyk odpoczywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
8
Na dużej, głębokiej patelni do pieczenia, wyposażonej w stojak, umieść pierś indyka w dół i piecz przez 35 minut. Ostrożnie obróć indyka i zmniejszyć ogień do 375 stopni F. kontynuuj pieczenie indyka przez 1 godzinę 45 minut lub aż temperatura w najgłębszej części piersi odczyta 170 Stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu. Upewnij się, że sprawdzasz ptaka co 15 minut po upływie pierwszej godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
9
Wyjąć z piekarnika, luźno namiot z folią, pozostawić na patelni na 10 minut. Wyrzeźbić i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, Obrane
10
W dużym garnku, połączyć 3 ćwiartki wody, 1 szklanka soli koszernej, brązowy cukier, melasa, liście szałwii i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1/2 Gałązki Rozmarynu
4 Szklanki Mąki Pszennej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
11
Podgrzewaj, aż sól się rozpuści, usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek