Niemieckie Ciasto Czekoladowe Z Kiszoną Kapustą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj niemieckiego ciasta z kiszoną kapustą czekoladową. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 577 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz vanillan ekstrakt, kakao w proszku, mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Niemieckie Ciasto Czekoladowe Z Kiszoną Kapustą, Niemiecka Zupa Z Kiszonej Kapusty, oraz Schab Pieczony Z Kiszoną Kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 8-calowe patelnie, okrągłe lub kwadratowe.
Masło dokładnie zmiksować z cukrem. Ubić w jajkach i wanilii.
Przesiać razem kakao, mąkę, proszek do pieczenia, sodę i sól, i dodawać na przemian z wodą do mieszaniny jaj. Wymieszać z kiszoną kapustą.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut lub aż drewniany kilof wyjdzie czysty. Mróz z ulubioną czekoladą lub białym lukrem.