Niemieckie Ciasteczka Wycinane
Niemieckie ciasteczka wycinane mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, soda oczyszczona, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Niemieckie Ciasteczka, Niemieckie Ciasteczka Czekoladowe, oraz Niemieckie Ciasteczka Przyprawowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
W dużej misce, śmietana razem masło i brązowy cukier. Ubić jajka i ekstrakt z wanilii, aż dobrze wymieszane.
Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól wymieszać ze śmietaną. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala.
Wytnij na żądane kształty za pomocą foremek do ciastek.
Umieść ciasteczka 1 1/2 cala od siebie na arkuszach ciasteczek.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed wyjęciem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia. Udekoruj ulubionymi mrozami lub posypką, jeśli chcesz.