Niemieckie Ciasteczka Owsiane
Need a deser wegetariański? Niemieckie ciasteczka owsiane mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 45. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to niedrogi przepis dla fanów europejskiej kuchni. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka szybkiego gotowania płatków owsianych, mąki, śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Ciasteczka owsiane babci-pyszne ciasteczka owsiane, N ' Oatmeal Cookies-Paleo odpowiedź na ciasteczka owsiane, oraz Niemieckie Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 1-do 2-quart patelni na małym ogniu, roztopić masło.
Dodać cukier i śmietanę i mieszać na dużym ogniu, aż mieszanina się zagotuje.
Wyjąć z ognia i wymieszać z mąką, goździkami, imbirem, solą i owsem.
Upuść ciasto w porcjach 1-łyżeczki na gotowanie pergamin wyłożony lub masłem i mąką 12-na 15-calowe blachy do pieczenia (patrz UWAGI), równomiernie rozstaw trzy lub cztery porcje na każdym arkuszu.
Piec jedną patelnię na raz w piekarniku 350, aż krawędzie ciastek będą złociste, 3 do 4 minut.
Niech ciasteczka ostygną na arkuszu, aż będzie wystarczająco twardy, aby usunąć, około 2 minut; aby przetestować, podnieś róg ciastka palcami lub przesuń szpatułkę pod róg. Jeśli jest zbyt miękki, aby utrzymać swój kształt, odczekaj kilka sekund dłużej; jeśli jest twardy, podnieś palcami lub szpatułką. Ustaw ciasteczka na stojakach, aby ostygły.
Podawać, lub natychmiast pakować hermetyczne (ciasteczka szybko zmiękczają od wilgoci w powietrzu) w sztywnych pojemnikach, umieszczając woskowany papier między warstwami.