Niemiecka zupa z kapusty czerwonej słodko-kwaśnej

Niemiecka zupa z kapusty czerwonej słodko-kwaśnej
Need a zupa bezglutenowa i bezmleczna? Niemiecka słodko-kwaśna zupa z czerwonej kapusty może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 23 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz bulion z kurczaka, oliwę z oliwek, do 6 jagód jałowca i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niemiecka zupa z kapusty czerwonej słodko-kwaśnej, Niemiecka Kapusta Słodko-Kwaśna, oraz Kapusta Czerwona Słodko-Kwaśna-Niemiecka.

Instrukcje

1
Podawać z grillowanym szwajcarskim lub bardzo ostrym białym serem Cheddar na pumperniklu lub chlebie pełnoziarnistym.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Biały Ser CheddarOstry Biały Ser Cheddar
PumpernikelPumpernikel
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2
Rozgrzać duży holenderski piekarnik lub garnek do zupy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i boczek. Brązowy i chrupiący boczek i wyjąć na talerz, odsączając trochę tłuszczu, jeśli masz więcej niż wystarczająco, aby lekko pokryć dno garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać cebulę, marchew, kminek i jabłka, i wymieszać kilka minut. Następnie zwiędnąć w kapuście i doprawić czarnym pieprzem i świeżo startą gałką muszkatołową. Przykryć lekko uchyloną pokrywką i zwiędnąć kapustę podczas przygotowywania saszetki. Napełnij gazę jagodami jałowca, goździkami, liśćmi laurowymi, skórką pomarańczy i cynamonem, a następnie zawiąż ją z boku garnka sznurkiem kuchennym. Wrzuć do garnka i wymieszaj z kapustą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodaj ocet, utrzymując głowę z powrotem z gorącego garnka, brązowy cukier, bulion i wodę, i doprowadzić zupę do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 do 1 1/2 godziny, aż kapusta będzie bardzo miękka i zupa zgęstnieje. Wymieszać kawałki boczku z powrotem, a następnie dostosować sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Schłodzić i przechowywać na make-ahead posiłek, lub podawać z grillowanymi kanapkami z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn