Niemiecka Zapiekanka Ziemniaczana

Niemiecka Zapiekanka Ziemniaczana
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepisy do twojego pudełka z przepisami, niemiecka Zapiekanka ziemniaczana może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten hor d ' oeuvre ma 408 kalorii, 12g białka, oraz 31g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Za 98 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga przetworzenia sera, soli, jajek na twardo i cebuli. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest takie super. Niemiecka zapiekanka z ziemniakami i kiełbasą, Niemiecka Zapiekanka spamowa, oraz Zapiekanka Z Niemieckiej Wieprzowiny I Kapusty są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w holenderskim piekarniku i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 10-15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Odpływ.
3
Na patelni gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Za pomocą łyżki cedzakowej wyjmij Na Ręczniki papierowe;odcedź, zachowując 1 łyżkę stołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
W dużej misce delikatnie wrzuć ziemniaki, boczek, jajka, cebulę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Połącz majonez, ocet, sos Worcestershire i zarezerwowane kapanie bekonu; Dodaj do mieszanki ziemniaczanej i wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
6
Podziel połowę mieszanki między jeden natłuszczony 13-calowy. x 9-w. naczynie do pieczenia i jeden 9-calowy. kwadratowe naczynie do pieczenia. Na wierzch z połową kostek sera. Powtórz warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Piec bez przykrycia w 350° przez 40-45 minut lub na złoty kolor i szampan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Riesling, Dornfelder

Niemiecki w menu? Spróbuj połączyć się z Rieslingiem i Dornfelderem. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecka czerwień, taka jak Dornfelder, dobrze komponuje się z wołowiną i dziczyzną. Kruger-Rumpf Munsterer Rheinberg Kabinett Riesling z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Kruger-Rumpf Munsterer Rheinberg Kabinett Riesling
Kruger-Rumpf Munsterer Rheinberg Kabinett Riesling
Rheinberg jest najbardziej stromym z trzech miejsc GG, na zwietrzałym kwarcycie i zakurzonej glinie. Słodkie jabłka i żółte owoce są tutaj najważniejsze, chociaż mineralne nuty terroir dają mocne podstawy. To wina o prawdziwym uroku, a nie tylko zwycięskie sposoby.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia5
Magazyn